Ohita navigaatio

Edunvalvontajaoston syyskausi starttasi

Jaosto aloitti syyskauden 30.8. kokoustamalla Teamsin välityksellä. Kävimme läpi monia ajankohtaisia asioita, kuten uusien työehtosopimusten keskeisiä muutoksia ja suunnittelimme syyskauden tapahtumia.

Keväällä Maarit Eronen-Raivion aloittamaa yleisönosastokirjoittelua päätettiin jatkaa. Mietimme aiheita joita haluamme nostaa esiin ja kirjoittajia. Kannattaa seurata syksyn aikana maakuntalehtiä sillä silmällä. Jäsenet voi antaa meille myös juttuvinkkejä.

MOP- päivää vietetään jälleen 5.10. ja OAJ Etelä-Savo haluaa nostaa opettajia ja heidän työtään näkyväksi laajalle yleisölle. Jatkamme  viime vuonna alkanutta perinnettä MOP-liitteestä maakuntalehdessä. Tänä vuonna toimitamme yhden sivun 5.10. lehteen.

Työsuojeluviikkoa vietetään viikolla 45 ja sen ideointiin valittiin pieni työryhmä. Haluamme nostaa esiin työsuojeluvaltuutettuja ja heidän työtään ja toimintaa työpaikoilla. Tiedäthän kuka on sinun työsuojeluvaltuutettu ja missä asioissa voit kääntyä hänen puoleen?

Eduskuntavaalit ovat ensi keväänä ja siinä on hyvä hetki jakaa tietoa opetus- ja kasvatusalasta ehdokkaille ja tuleville kansanedustajille. Samalla saa kontaktoitua jo tulevia kansanedustajia. Aloitimme miettimään mitä ja miten OAJ Etelä-Savo tekee vaaleihin liittyen.

Seuraavan kerran edunvalvontajaosto kokoontuu laajalla luottamusmieskokoonpanolla 28.9. ja silloin aiheena paikkakuntakohtaiset ajankohtaiset asiat.

Tapahtumat

Tapahtuma | 5.3.2024

Hallituksen kokous

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n. 16 000