Ohita navigaatio

Syksyn 2022 koulutustoiminta käynnistyy


OAJ:n Etelä-Savon alueyhdistyksen koulutusjaosto on valmistellut syksyn koulutuksia jo hyvissä ajoin kevään aikana. Meillä on ilo tarjota jäsenille kolme perjantaista lauantaille toteutettavaa koulutusta.

OAJ:n Etelä-Savon alueyhdistyksen jäsenyhdistysten puheenjohtajille, sihteereille ja hallitusjäsenille tarjotaan toiminnan suunnittelukoulutusta Sokos hotelli Seurahuoneella Savonlinnassa pe-la 2.-3.9.2022. Perjantaina tutustutaan OAJ:n Etelä-Savon alueyhdistyksen opetusalan yhteistyökalenteriin lv.22-23, jota jokainen yhdistys voi hyödyntää oman toiminnan suunnittelussa. Aiheeseen meidät perehdyttää alueyhdistyksen puheenjohtaja ja alueasiantuntija. Lauantaille saamme kouluttajaksi OAJ:n erityisasiantuntija Katja Järvisen ja hän perehdyttää meitä mm. yhdistystoiminnan roolituksiin. Ilmoittautuminen tähän koulutukseen tapahtuu sähköisesti ja se alkaa viikolla 33, joten seuraa omaa sähköpostiasi.

Kaikille jäsenille suunnattu Työhyvinvointi – koulutus alkuvuodesta jouduttiin siirtämään pahentuneen koronatilanteen takia. Nyt toteutamme sen pe-la 30.9.-1.10.2022 hotelli Kyyhkylässä Mikkelissä. Koulutuksen sisältö on samanlainen kuin aiemmissa järjestetyissä Työhyvinvointi -koulutuksissa Anttolanhovissa v. 2020  ja Tanhuvaarassa v. 2021, joten tähän koulutukseen voivat osallistua ne henkilöt, jotka eivät vielä ole osallistuneet aiemmin järjestettyihin Työhyvinvointi -koulutuksiin. Kouluttajana lauantaina on työpsykologi Anna Lohman. Ilmoittautuminen myös  tähän koulutukseen tapahtuu sähköisesti ja se alkaa viikolla 36, joten seuraa omaa sähköpostiasi.

Syksyn viimeinen koulutus on suunnattu NOPE-koulutuksen käyneille opettajille. Tämän meille uuden ns. JatkoNOPE – koulutuksen kouluttajina toimivat alueen NOPE – kouluttajat. Haluamme tarjota NOPE-koulutuksen käyneille päivitettyä tietoa OAJ:n toiminnasta ja aktivoida yhdistystoimintaan mukaan. Koulutus järjestetään pe-la 4.-5.11.2022 ja paikka tarkentuu myöhemmin. Ilmoittautuminen koulutukseen tehdään sähköisesti ja siitä tulee kutsu lokakuussa sähköpostiin.

Tarjoamme alueen oppilaitoksille tai koululuokille mahdollisuutta toteuttaa sähköinen hyvinvoinnin joulukalenteri, joka julkaistaan alueyhdistyksen Facebook -sivuilla sekä nettisivuilla joulun alla. Tästä on mahdollisuus tekijöiden saada pieni korvaus. Annan mielelläni lisätietoja, ilmoita elokuun loppuun mennessä halukkuudesta toteuttaa joulukalenteri.

Tervetuloa koulutuksiin  ja nähdään myös monissa muissa alueyhdistyksen järjestämissä tilaisuuksissa syksyn aikana.

Ihanaa arkea ja alkavaa lukuvuotta meille kaikille.

Teija Mustaparta
OAJ:n Etelä-Savon alueyhdistyksen koulutusjaoston puheenjohtaja

 

Tapahtumat

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n. 16 000