Ohita navigaatio

Ehdokkaalle

Hei ehdokas!

OAJ on avannut vaalikoneen ehdokkaille. Ehdokas, tarkista sähköpostisi tai pyydä linkkiä koneeseen puolueeltasi. Vastausaikaa on 16.5. klo 24 saakka. Yleisölle kone avautuu 18.5.

 


HUOM!

OAJ:n Etelä-Savon alueyhdistys tarjoaa kuntavaaleissa ehdolla oleville jäsenilleen kevään ajan mahdollisuuden blogikirjoitukseen meidän nettisivuilla. Blogipäivitykset linkitetään myös meidän Facebook-sivulle. Tämä mahdollisuus tuoda esiin omia näkökulmiaan ehdokkaalle tärkeästä aiheesta tai asiasta on kaikkien puolueiden ja valitsijayhdistysten OAJ:laisilla ehdokkailla.

Kirjoituksen pituus tulee olla max. 2000 merkkiä.Kirjoitukset joko word tai doc muodossa, ei pdf. Aihe on vapaa. Kirjoittajan tiedot (nimi, kunta, ammattiala, yhteystiedot, linkki ehdokkaan kotisivuille ja mahdollisesti kuva). Mikäli tarjottuja tekstejä tulee runsaasti, pidämme oikeuden julkaista niitä omavalintaisina aikoina maaliskuun aikana. Tarjotut tekstit tulee toimittaa osoitteella mikko.siitonen@yahoo.com tai alueasiamies.oaj.etelasavo@gmail.com 

Tulemme tarkistamaan kirjoittajan jäsenyyden.


Koulutus ratkaisee – Tutustu!

Tutustu OAJ:n kuntavaaliteeseihin: https://www.oaj.fi/politiikassa/kuntavaalit-2021/