Ohita navigaatio

Aktiivit esittäytyvät: Henna Kääriäinen

Alueyhdistyksen netissä alkaa uusi juttusarja, jossa esitellään eteläsavolaiset OAJ:n valtuutetut ja varavaltuutetut. Juttusarjan avaa Henna Kääriäinen, OAJ:n varavaltuutettu (OAO).


Henna juomatietouden opetuksen parissa. Viinitietous kiinnostaa Hennaa myös harrastuksena.

1. Kuka olet ja millainen tausta sinulla on edunvalvonnassa?

Olen Henna Kääriäinen ja toimin OAJ:n Etelä-Savon ammattiopiston paikallisyhdistyksen puheenjohtajana ja työtä teen Esedulla Ravintola- ja cateringalan opettajana.

2. Millaisilla mielillä lähdet valtuustokauteen?

Valtuuston varajäsenen tehtävään lähden uteliain mielin ja olo on kuin ekaluokkalaisella, kaikki on uutta ja ihmeellistä.

3. Mitkä ovat tärkeimmät teemasi ja tavoitteesi OAJ:n valtuustossa?

Tärkeänä teemana pidän esimerkiksi ammatillisen opettajan työn kehittämistä huomioiden riittävä resurssointi työtehtäviin ja työhyvinvoinnin edistäminen. Järjestön toiminnan kehittämisen kannalta olisi tärkeää olla toimiva jäsenrekisteri (murr murr).

4. Onko sinulla ketään esikuvaa?

Esikuvanani työelämässä toimii työparini Vuokko, koska häneltä olen saanut oppia ja tukea paljon opettajan urani alusta saakka.

5. Miten huolehdit omasta jaksamisestasi?

Huolehdin omasta hyvinvoinnistani liikkumalla mukavassa ryhmässä viikoittain vaihdellen eri ryhmäliikuntalajeja.

Tapahtumat

Tapahtuma | 5.3.2024

Hallituksen kokous

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n. 16 000