Ohita navigaatio

Vielä pari päivää aikaa!

OAJ:n valtuustovaalien ehdokasasettelu päättyy 15.1.2022 eli vielä on pari päivää aikaa asettua ehdolle tai kannustaa kollegasi mukaan linjaamaan OAJ:n toimintaa! Valtuutetut käyttävät järjestön ylintä päätösvaltaa, joten vaaleissa on tarjolla paljon vaikutusmahdollisuuksia koulutus-, kasvatus- ja tutkimusalan edistämiseksi.

Sopiva valtuutettu voi olla järjestötoiminnan konkari tai keltanokka, kaikki näkökulmat ovat tärkeitä! Olet sopiva ehdokkaaksi, kun sinulla on voimassa oleva OAJ:n jäsenyys ja kolmen jäsenen tuki. Vaalikelpoisia ovat viimeistään 31.12.2021 OAJ:n jäseneksi liittyneet. Tarkempaa tietoa vaalien pelisäännöistä saat Vaali- ja äänestysjärjestyksestä ja OAJ:n vaalisivuilta.

Etelä-Savossa yleissivistävien opettajien (YSI) vaalisihteerinä toimii Sari Noponen (sari.noponen(@)sivistys.mikkeli.fi) ja myös häneltä saat tietoa ja apua ehdokasesetteluun liittyen. Valtakunnallisten piirien vaalisihteerit löydät oheisesta listasta: Vaalisihteerit 2022.

Ohessa vielä lyhyt video aiheesta:

 

 

Tapahtumat

Tapahtuma | 5.3.2024

Hallituksen kokous

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n. 16 000