Ohita navigaatio

Uudet kotisivut avautuivat

Alueyhdistyksen hallitus linjasi syyskuun lopulla että yhdistyksen kotisivut uusitaan. Tavoitteeksi asetettiin että uudet sivut voitaisiin esitellä yhdistyksen syyskokouksen yhteydessä 26.11.2020. Aikataulu vaikutti kireähköltä mutta niin vain uudet sivut ovat nyt avautuneet!

Sivuilta löydät tulevat tapahtumat, uutiset ja blogikirjoitukset. Lisäksi pääset tutustumaan yhdistyksen hallitukseen, löydät kokouskoosteet sekä jäsenyhdistysten yhteystiedot.

Niille jäsenyhdistyksille, joilla ei ole omia kotisivuja, alueyhdistyksen sivut tarjoavat mahdollisuuden saada tärkeimmät toimihenkilöt (yhdistyksen puheenjohtaja ja sihteeri, pääluottamusmies ja työsuojeluvaltuutettu) esille yhteystietoineen.

Jatkossakin koitamme pitää sivumme elävinä ja jäseniä ja jäsenyhdistyksiä palvelevina, joten otamme mielellämme  vastaan toiveita, kommentteja ja huomiota alueyhdistyksen kotisivuista.

Sivuihin liittyvät yhteydenotot: mikko.siitonen(at)yahoo.com

Tapahtumat

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n. 16 000