Ohita navigaatio

Täysi tusina täynnä!

OAJ:n Etelä-Savon alueyhdistyksen 10 -vuotissyntymäpäivät siirtyivät koronapandemian takia pari vuotta, mutta parempi myöhään kuin ei ollenkaan. Juhlimaan päästiin 2.4.2022 linnanjuhlien merkeissä, kun saatiin täysi tusina toimintavuosia alueyhdistyksenä täyteen ja juhlapaikaksi valittiin Olavinlinna Savonlinnassa. 

Juhlaan saapui lähes 120 henkilöä, joista 40 henkilöä oli kutsuvieraita ja loput jäseniä. Juhlan avasi alueyhdistyksen nykyinen puheenjohtaja Jorma Flinkman. Meillä oli ilo ja kunnia saada vieraaksi ja juhlapuhujaksi OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen Helsingistä kesken kiireisimpinä sopimusneuvotteluiden. Monia meitä aktiivitoimijoita huomioitiin juhlassa OAJ:n ansiomerkein, lahjoin ja kukkasin. Juhlaan kuului juhlaillallinen linnanväen loihtimana. Illallisen lomassa vieraileva taikuri viihdytti väkeä taikatempuin.

Illan musiikista vastasi paikallinen opettajabändi Bad apes, joka sai juhlaväen korkkarit kopisemaan ja helmat hulmuamaan. Saimme laulaa myös laulun Maaritille, kiitokseksi monista hienoista vuosista aktiivitoimijana OAJ:n valtuustossa Helsingissä, alue- ja paikallistasolla sekä hyvänä ystävänä. Meno oli koko illan mukavaa ja tunnelma linnassa upea. 

Väki hyvin viihtyi, vaan upea ilta klo 23 päättyi.

Kiitos teille kaikille mukana olleille, te kaikki teitte juhlan meille!

Juhlatyöryhmän puolesta
Teija Mustaparta

Tapahtumat

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n. 16 000