Ohita navigaatio

Opettajan työn arvostus nousuun!

OAJ käynnistää ensi vuonna hankkeen, jonka tavoitteena on vahvistaa opettajuuden arvostusta. Järjestö haluaa havahduttaa suomalaisia siihen, miten tärkeää OAJ:n jäsenten tekemä työ on koko yhteiskunnalle.

Koko OAJ-yhteisön toivotaan innostuvan mukaan jo hankkeen suunnitteluvaiheessa. Mikä sinun mielestäsi on tärkeintä opettajuudessa? Mitä haluaisit muidenkin ymmärtävän ammatista ja työn arjesta? Vastaa OAJ:n kyselyyn, niin pääset osallistumaan hankkeen suunnitteluun ja autat tekemään hyvän yhteisen kampanjan. Vastaaminen vie vain muutaman minuutin. Kysely on auki 13.12.2020 klo 23.59 saakka. Kyselyyn pääset tästä.

Kyselyn yhteydessä voit halutessasi osallistua myös arvontaan, jossa vastaajien kesken arvotaan viisi lahjakorttia Finlaysonille tai verkkokirjakauppaan (arvo 80 euroa / kpl).

Hankkeessa on määrä koota aiheesta innostuneista jäsenistä viestijäverkosto. Jos mukaan lähteminen kiinnostaa edes hiukan, niin kerro kyselyssä myös yhteystietosi, niin olemme viimeistään alkuvuodesta 2021 yhteydessä ja kerromme lisää. Hankkeen suunnitteluun osallistetaan erikseen myös OAJ:n yhdistystoimijoita ja muita aktiiveja alkuvuodesta 2021.

Tehdään tästä yhdessä hieno juttu!

Lue lisää OAJ:n sivuilta: https://www.oaj.fi/arvostus

 

 

Tapahtumat

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n. 16 000