Ohita navigaatio

Edunvalvontajaoston kuulumisia

Edunvalvontajaosto kokoontui 16.2 vuoden toiseen kokoukseen. Vuoden -21 toiminta on lähtenyt reippaasti käyntiin ja monenlaista on työn alla. Pikkuisen tahtoo korona sotkea suunnitelmia. Etelä-Savon alueyhdistyksellä on järjestelyvuoro D-alueen (Etelä-Savo, Etelä-Karjala ja Kymenlaakson yhteistyöalue) perinteisille yt-neuvottelupäiville, joille kutsutaan kaikki yt-toimikunnissa omilla työpaikoillaan toimivat luottamusmiehet ja työsuojeluvaltuutetut. Toivottavasti pääsemme syksyllä jo perinteisesti kokoontumaan hyvän ohjelman ääreen.

Keväällä myöhemmin järjestämme alueen luottamusmiesten ja työsuojeluvaltuutettujen tapaamisen verkossa. Edunvalvontajaosto haluaa jatkaa jalkautumista paikallisyhdistyksiin, mutta siinäkin odotamme parempaa koronatilannetta.

Varhaiskasvatuksen esiopetuksen ja oppivelvollisuuden pidentymiset keskusteluttivat kokouksessa monesta eri näkökulmasta. Näihin molempiin aiheisiin tullaan palaamaan vielä seuraavissakin kokouksissa ja webinaareissa. Näiden molempien osalta meidän tulee aktiivisesti seurata suunnitelmien etenemistä eri kunnissa.

Hyväksyimme viime vuoden toimintakertomuksen Edunvalvontajaoston osalta lähettäväksi eteenpäin kevätkokouksen hyväksyttäväksi. Lisäksi päätimme jatkossa tiedottaa kokouksistamme tekemällä tällaisen koosteen tänne nettisivuille. Kannattaa seurata siis näitä sivuja!

Tapahtumat

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n. 16 000