Ohita navigaatio
< Kaikki tapahtumat
Avoimet keskustelutilaisuudet Vaalitilaisuus

Koulutuksella tulevaisuuden kestävä Etelä-Savo ja Kaakkois-Suomi

OAJ:n Etelä-Savon alueyhdistys kutsuu 18.1.2022 kaikki kasvatus- ja opetusalan ammattilaiset sekä muut kutsuvieraat ja aiheesta kiinnostuneet keskustelemaan siitä, miten kasvatuksen ja koulutuksen avulla lisätään Etelä-Savon ja koko Kaakkois-Suomen elinvoimaa.
Keskustelun avaa OAJ:n uusi puheenjohtaja Katarina Murto ja se jatkuu kansanedustajaehdokkaiden paneelikeskustelulla. Paneelikeskustelua vetää OAJ:n erityisasiantuntija Pauliina Viitamies.
Tilaisuutta voi seurata myös etänä ilmoittautuneille lähetettävän linkin välityksellä. Yhdistykset ja koulutuksen järjestäjät voivat pitää esittelypistettä, joka helpottaa jäsenten ja kansanedustajaehdokkaiden kanssa käytävää vapaata keskustelua.
Voit jakaa tämän myös oman vaikka yhdistyksesi sivuille tai välittää henkilöille, jotka voisivat olla tilaisuudesta kiinnostuneita.
Etelä-Savon alueyhdistyksen jäsenyhdistyksiä kannustetaan tulemaan yhdessä Mikkeliin tai järjestämään ns. hybriditilaisuus, jossa jäsenten ja työnantajien kanssa seuraatte tilaisuutta etänä ja jatkatte keskustelun ja hyvän ruoan äärellä. Lisätietoa saa alueasiantuntijalta
(alueasiantuntija@oajetelasavo.fi).
Tilasuutta voi seurata seuraavan linkin kautta https://live.darcmedia.fi/auditorio58/

Järjestäjä

OAJ Etelä-Savo
(linkki aukeaa uuteen välilehteen)