Ohita navigaatio

Työhyvinvointia koulutuksen kautta


OAJ:n Etelä-Savon alueyhdistyksen toiminnassa on työhyvinvointi ja työssä jaksaminen nostettu vahvasti toimintaan mukaan. Meillä on ollut ilo tarjota kaikille jäsenille työhyvinvointiin liittyviä koulutuksia, syksyllä 2020 Anttolanhovissa Mikkelissä ja syksyllä 2021 Tanhuvaaran urheiluopistolla. Ja lisää on luvassa vuodelle 2022.

Koulutukset ovat sisältäneet ajankohtaista asiaa alueyhdistystoiminnasta, mutta pääpaino on ollut työpsykologi Anna Lohmanin koulutuksella, jossa käsiteltiin työstressin hallintaa ja opettajan työhyvinvointia. Annan rennon rempseällä otteella muutama tunti täyttä asiaa osui ja upposi opettajajäseniin. Hyvä hyvinvointikoulutus sisältää myös hyvää ruokaa ja kehonhuoltoa: ohjattua liikuntaa, lenkkeilyä luonnossa ja suomalaiseen tapaan saunomista ja uimista. Ja ihan parasta on ollut kiireetön irtiotto arjesta sekä mahdollisuus tavata ja tutustua alueen eri alojen opettajiin. Osallistuneiden jäsenten palaute molemmista jo toteutuneesta koulutuksesta on ollut erittäin myönteistä.

Jos et vielä ole päässyt osallistumaan työhyvinvointikoulutukseen, niin vielä se on mahdollista. Seuraava koulutus järjestetään pe-la 4.-5.2.2022 Anttolanhovissa Mikkelissä ja siihen ilmoittautumisohjeet tulevat jäsenille sähköpostin kautta tammikuussa 2022. Nähdään koulutuksissa!

Tapahtumat

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n. 16 000