Ohita navigaatio

Opettajat vaikuttavat monin tavoin – Myös kuntavaaleissa äänestämällä

Kuntavaalit ovat ensi sunnuntaina 13. kesäkuuta. Näitä jo kerran korona vuoksi siirrettyjä vaaleja on odotettu koko kevään ajan. Jo merkittävä osa äänioikeutetuista on äänensä antanut ennakkoon. Moni äänestäjiä toivottavasti käy uurnilla sunnuntaina tätä tärkeää kansalaisvelvoitettaan käyttämässä.

Me opettajat vaikutamme yhteiskunnassa vahvasti monin eri tavoin. Työmme varhaiskasvatuksessa ja eri kouluasteilla ja oppilaitoksissa on ensiarvoisen tärkeää. Teemme tulevaisuuksia ja luomme pohjaa Suomen hyvinvoinnille. Koulutus on elinvoimamme ja tulevaisuutemme perusta.

Me opettajat vaikutamme myös työmme ulkopuolella. Monet meistä ovat aktiivisia kansalaisia ja toimivat erilaisissa luottamustehtävissä ja harrastustoiminnoissa vapaa-ajallamme. Opettajataustaisia toimijoita on paljon myös mukana kunnallisessa päätöksenteossa valtuustoissa ja lautakunnissa. Niin on toivottavasti myös jatkossa. Näissäkin vaaleissa on ehdokkaina runsas joukko meitä opettajia. Todella hienoa!

Me opettajat vaikutamme nyt vaaleissa äänestämällä. Jos et ääntäsi ole vielä ennakkoon antanut. Tee se sunnuntaina. Käy siis äänestämässä ja vaikuttamassa omalta osaltasi. Kuntiin tarvitaan päättäjiä, jotka tekevät hyviä päätöksiä vaikeissakin olosuhteissa. Päättäjiä, jotka ymmärtävät koulutuksen ja sivistyksen arvon.

Käytetään ääntämme kuntavaaleissa

Jorma Flinkman
puheenjohtaja
OAJ Etelä-Savo

 

Tapahtumat

Tapahtuma | 5.3.2024

Hallituksen kokous

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n. 16 000